FRENCY & MERCURY !! JAPANSK HÅNDVÆRK ..

Kom forbi GLAS og se de nye Frency & Mercury. Frency & Mercury laver brillestel på et niveau, hvor der udelukkende arbejdes med de bedste produktioner og materialer. Alt er fremstillet i Japan!! Det japanske håndværk og tilgangen til fremstilling af briller i Japan, har igennem mange år været på et meget højt niveau.

Det fundamentale bagved ved Frency & Mercury er ”Vær dig selv”. De mange detajler i kollektionen giver en følelse af elegance – samt en god fornemmelse for at man har ’Dét’! ’Dét’ kan ikke altid forklares – men derimod fornemmes!

Frency & Mercury er grundlagt af Mr. Eque M i 2005. Mr. Eque har formået at skabe en kollektion på et niveau, hvor der udelukkende arbejdes med de bedste produktioner og materialer. Mr. Eque er fra Japan, hvor også alle briller bliver produceret.
Det japanske håndværk og tilgangen til fremstilling af briller i Japan, har igennem mange år været på et meget højt niveau.
Frency & Mercury har derfor – grundet oprindelsen – valgt at lade alle produktioner foregå i Japan. Den perfektionistiske tilgang – herunder omkring detajler – har båret kollektionen på et meget højt og anderkendt niveau indenfor mode.