MASUNAGA

Japanske Masunaga er en af verdens førende producenter inden for briller og solbriller. Masunaga stammer fra Fukui, Japan, som er en af de tre største produktionsområder i verden. Kig forbi til en kop kaffe og se Københavns flotteste udvalg..

MASUNAGA !! Japanese craftsmanship from year 1905. Historic brand from Japan.

Visse ting er altid i udvikling – andre forbliver det samme.

Japanske Masunaga er en af verdens førende producenter inden for briller og solbriller. Masunaga stammer fra Fukui, Japan, som er en af de tre største produktionsområder i verden. Gozaemon Masunaga, grundlæggeren, startede i 1905 sin virksomhed i Fukui. Han samlede de bedste brillestels-håndværkere og har i dag sat sit spor i brilleindustrien, som værende den mest anerkendte brillevirksomhed på verdensplan.

Siden 1905 har Masunaga arbejdet under devisen om aldrig at gå på kompromis med kvaliteten. Derfor står Masunaga også for overlegent håndværk ved hjælp af de nyeste og mest forfinede teknikker.

Resultatet er bl.a. indgraveringer inspireret af 1920’ernes smykkestil og ikke mindst de optiske brillerammer, som bliver en naturlig del af ansigtet og bevarer dets udtryk.