OM GLAS CHRISTIANSHAVN OPTIK

Hos GLAS Christianshavn Optik har vi en helt særlig holdning til briller, hvad angår alt lige fra service, design, glastyper, materialer og håndværk. Vi har en holdning til, at vi altid vil gøre vores bedste. Vi sætter en ære i at vejlede dig til det helt rigtige brillestel, som klæder dit ansigt og matcher din personlighed.

 

Vi har et stort udvalg af brillestel fra de nyeste kollektioner, og kan vise dig et bredt udvalg af forskellige modeller og stilarter, som følger moden.

 

Du har sikkert en idé om, hvordan din næste brille skal se ud – det har vi også. Vi danner os hurtigt et indtryk af, hvilken brille vi synes, at du skal prøve. Når du har fundet din nye brille og valgt din glastype, sliber vi glassene i brillestellet på vores eget værksted i forretningen.

Vi er stolte over håndværket og samtidig sikrer det, at din brille lever helt op til vores kompromisløse tilgang til kvalitet.

 

Vi stræber efter det bedste, og derfor har vi store krav til vores samarbejdspartnere og leverandører, hvilket afspejles i hver eneste detalje i forretningen.

 

Vi er en forretning med kvalitet og faglighed i højsædet, og med vores fascination for faget bliver dette forenet med håndværk, nyeste teknologi og mange års ekspertise. Vi håber, at vi vender op og ned på dit syn på briller.

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

SE HVILKE YDELSER VI TILBYDER

SYNSPRØVE

 

Hos GLAS Christianshavn Optik indledes enhver synsprøve med en analyse af dine synsbehov og en gennemgang af dine forventninger til brillerne, herefter udføres en grundig og fyldestgørende teknisk måling af dine øjne med det nyeste synsprøveudstyr fra Essilor.

BRILLEGLAS

 

Vi har hos GLAS Christianshavn Optik flere års erfaring med det nyeste prisvindende brilleglas fra Varilux S-serien fra Essilor. Ved hjælp af den nyeste teknologi giver vi dig mulighed for at få et helt unikt og individuelt udmålt brilleglas tilpasset dine øjne.

KONTAKTLINSER

 

Vi udmåler og tilpasser kontaktlinser til de fleste behov. Vi starter med en grundig udmåling af dit syn og dine øjne, herudfra afgør vi, hvilke kontaktlinser som passer bedst til dig og dine behov.