Services Hero Image

SYNSPRØVE

Hos GLAS indledes enhver synsprøve med en analyse af dine synsbehov og en gennemgang af dine forventninger til brillerne. Herefter udføres en grundig og fyldestgørende teknisk måling af dine øjne. Vi udmåler styrkerne til de forskellige afstande, samt dine øjnes evne til at arbejde sammen, dominans mv.
Vi giver os god tid til at lytte til dine specifikke ønsker, og der ud fra vejleder vi dig, så du får den bedste løsning til dine individuelle behov.

Du er velkommen til at kigge forbi vores forretning til en synsprøve, du kan ligeledes ringe 33251400 for at booke en tid eller sende os en e-mail på [email protected]

BRILLEGLAS

Vi har hos GLAS mange års erfaring med brilleglas fra Essilor, og tilbyder en bred vifte af forskellige enkeltstyrke glas, digitale glas og flerstyrke glas. Vi vælger sammen med dig, hvilket glas der passer til dine behov. Ved hjælp af den nyeste teknologi giver vi dig mulighed for at få et helt unikt og individuelt udmålt brilleglas, som er tilpasset dine øjne. Hos GLAS forhandler vi altid de nyeste glas fra Essilor.
Essilor tilbyder mange forskellige løsninger – hvilket vi glædeligt introducerer ved et besøg i butikken på Christianshavn.