moscot copenhagen briller christianshavn

Nye lækre Moscot på hylderne…

Mange af jer har gået og ventet spændt. Det har vi også! Moscot har nu lanceret nogle nye brillestel, som i den grad lever op til deres tidligere designs og brand.

Moscot har igennem generationer en stærk historie, nemlig at de har produceret brillestel siden starten af 1900-tallet. Det kræver et godt brand og god kvalitet, for at det stadig er et luksusbrand i dag.

En god ven af butikken spurgte os, hvorfor han skulle vælge Moscot. Det kommer altid an på, hvilken type ansigt, smag og ønsker man har til brillestel, men vi er glade for at kunne præsentere Moscots seneste nyheder. Jeg svarede ham derfor, at Moscot har igennem generationer en stærk historie, nemlig at de har produceret brillestel siden starten af 1900-tallet. Det kræver et godt brand og god kvalitet, for at det stadig er et luksusbrand i dag.
Efter han så nogle af de seneste brillestel fra Moscot, blev han overbevist om, at det er hans næste brille.

Er du nysgerrig efter at se kollektionen, så kom forbi butikken på Torvegade 25 – Christianshavn og prøv de seneste Moscot brillestel. Brillestel er flotte, som de ses på billeder på nettet, men vi mener altså, at de skal prøves på, før man kan vurdere dem rigtigt.

Vi ses !!