BRILLEGLAS

Vi har hos GLAS Christianshavn Optik flere års erfaring med Varilux-series fra Essilor. Ved hjælp af den nyeste teknologi giver vi dig mulighed for at få et helt unikt og individuelt udmålt brilleglas, som er tilpasset dine øjne. Hos GLAS forhandler vi derfor altid de nyeste glas fra Essilor. Det seneste udviklet glas fra Essilor er Varilux X series. Det er det mest avancerede og individuelt tilpassede Varilux glas til dato. Med ny XTend teknologi behøver du ikke at dreje hovedet eller ændre kropsholdningen for at se skarpt. Dette forklares ved hjælp af Near Vision Behavior (NVB) teknologi. Varilux X series bygger på Varilux S series teknologierne Synchroneyes og nanoptix, for at sikre det bedste syn med brede synsfelter og ingen svømmeeffekt.

Med andre ord: Varilux X series giver dig mulighed for at opleve hver eneste detalje indenfor armslængde og længere væk. Ubegrænset syn som aldrig før.

Essilor tilbyder mange forskellige løsninger – hvilket vi glædeligt introducerer ved et besøg i butikken på Christianshavn.

Hos GLAS Christianshavn Optik lægger vi vægt på håndværk og faglighed. Vi har eget sliberi og værksted med nyeste teknologi, hvilket giver hurtigere leveringstid og sikrer at de briller vi udleverer, lever op til vores høje kvalitetsniveau.

Essilor er verdens førende øjenoptiske virksomhed. Essilor designer, fremstiller og markedsfører et bredt sortiment af brilleglas til at korrigere og beskytte synet. Essilor bruger mere end 6,9 mia. kr. årligt til forskning og innovation, derfor kan de løbende bringe nye og effektive produkter på markedet. Essilors flagskibe er Varilux™, Crizal™, Transitions™, Xperio™, Optifog™.

Kontakt os i dag på telefon 33 25 14 00 eller direkte fra vores kontaktside

Vi tilbyder de bedste brilleglas fra Essilor

Valg af brilleglas

Vi går op i at dine briller skal passe perfekt til dig og til dit syn. Briller og brilleglas skal være behagelige at bruge.

Vi stiller derfor store store krav til brilleglassene. De skal selvfølgelig, optisk set, være effektive, og de bør være tynde og passe til dit brillestel. Derfor sikrer vi, at du ser perfekt med glassene, at de er fleksible i forhold til dine behov og at de passer, som skræddersyet til dig.

 

Hvilken synsfejl?

De mest almindelige synsfejl er nærsynethed, langsynethed, presbyopi og astigmatisme. Der kan kompenseres for dem alle med Essilor glas. Ved nærsynethed eller langsynethed er både astigmatisme og presbyopi ofte til stede samtidig og med Essilor glas er vi i stand til at kompensere for flere synsfejl på en gang.

Essilor i plast- eller mineral materialer?

Tidligere var alle brilleglas fremstillet af almindeligt glas, også kaldet mineralglas. I dag er omkring 80% af alle brilleglas, der benyttes i norden, fremstillet af plastmateriale. Essilors plastglas anvender højt brydningsindeks og derfor kan Essilor fremstille både tynde og lette plastglas i lave såvel som høje styrker.

Hvis du ikke er sikker på, hvilke glas og hvilket materiale som passer til netop dig, går vi hos GLAS Christianshavn Optik højt op i at rådgive og guide dig til den bedste løsning.

Kontakt os i dag på telefon 33 25 14 00 eller direkte fra vores kontaktside